Genel 3 views 0

Ankara Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı ne zaman, nerede düzenlenecek?

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 2023 yılı Fuar takvimine göre, Ankara’da ilk defa Ankara Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı düzenlenecek. Peki, Ankara Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı ne zaman, nerede düzenlenecek?

Kamp, Karavan Araçları, Aksesuar, Doğa Spor Malzemeleri gibi konularda kapsayıcı bir fuar olacak olan Ankara Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı merakla bekleniyor. Peki, Ankara Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı ne zaman, nerede düzenlenecek? İşte tüm detaylar:

ANKARA KAMP FUARI NE ZAMAN?

Ankara Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı, 2-5 Şubat 2023 tarihleri arasında ANFA Altınpark Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek. Zümrüt Fuarcılık şirketinin organize edeceği Ankara Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı ilk kez Başkentlilerle buluşurken, başlıca ürün hizmet grupları olarak Kamp, Karavan Araçları, Aksesuar, Kamp Alanları, Arazi Araçları, Spor Ekipmanları, Avcılık, Ahşap ve Hobi Evleri yer alacak.

 

PRESTİJLİ MARKALAR BİR ARAYA GELECEK

Yurtiçi ve yurtdışından sektörün en prestijli firma ve markalarını bir araya getirmeyi planlayan fuar, geniş katılımcı yelpazesi ile turizm profesyonellerine, doğasever ve seyahat düşkünlerine son teknoloji ve tasarım ürünleri de sunmayı amaçlıyor.

 

KAYNAK

{admin}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir