Genel 0 views 0

Akbank’tan yaşanan mağduriyetleri gidermek adına yeni adım

İki gün boyunca yaşanılan kesintinin ardından Akbank, müşterilerinin mağduriyetini gidermek adına yeni bir adım attı.

İki gün boyunca süren kesintinin ardından Akbank, dün gece yarısında yaptığı bir açıklama ile tüm bankacılık işlemlerinin yeniden hizmete açıldığını duyurdu ve yaşanılan kesintiden dolayı müşterilerinden özür diledi.

Akbank gece yarısı yayınladığı duyurudan sonra bu sabah bir açıklama daha yaparak hizmet saatlerinde değişikliğe gittiğini duyurdu. Şirket, Twitter hesabı üzerinden paylaştığı not ile öğle saatleri de dahil olmak üzere 09:00 – 19:00 arasında kesintisiz hizmet vereceğini açıkladı.

Akbank’ın tüm hizmetleri normale döndü

Gece Twitter hesabından yaptığı paylaşımla müşterilerinin iki gün boyunca yaşadığı kesintinin son bulduğunu açıklayan Akbank, son bilgilendirme notunda Akbank İnternet ve Akbank Mobil’in de devreye girmesiyle tüm kanallarının tekrardan hizmete açıldığını bildirdi.

Yaptığı “Bilgilendirme” notuyla;

Akbank İnternet ve Akbank Mobil’in de devreye girmesi ile birlikte tüm kanallarımız hizmete açıldı. Kanallarımızı titizlikle yakından izlemeye devam ediyoruz.

Mağduriyet yaşayan müşterilerimizden ve paydaşlarımızdan bir kez daha özür dileriz.

Müşterilerimiz mağduriyetlerinin giderilmesi için aldığımız önlemlere Akbank.com’dan ulaşabilirler.

açıklamasında bulunan Akbank mağduriyet yaşayan müşterilere ekstra hizmet saatlerinin dışında şu destekleri sağlayacak:

  • Ekstre ödemesi 06.07.2021 veya 07.07.2021 tarihinde olan kredi kartları müşterilerimizin son ödeme tarihi bankamız tarafından 08.07.2021 tarihine ötelenecektir.
  • Kredi taksit tarihi 06/07/2021 – 07/07/2021 olan bireysel kredilerde ödeme yapılamaması sebebiyle ilgili günler için işleyen gecikme faizi iade edilecektir.
  • Kredi vadesi veya taksit tarihi 06.07.2021 – 07.07.2021 olan ticari krediler için ilgili günlerde faiz işletilmeyecektir/işleyen faiz geri ödenecektir.
  • Müşterilerimize ekstre, kredi ve taksit ödemeleriyle ilgili herhangi bir gecikme faizi yansıtılmayacaktır. Müşterilerimizin ekstre ötelemeleri, kredi vadesi ve taksit ödemeleriyle ilgili ek bir işlem yapmasına gerek bulunmamaktadır.
  • 12.07.2021 tarihine kadar tüm diğer banka ATM’lerinden Akbank Kart ile yapılacak para çekme ve yatırma, kredi kartı borç ödeme ve görüntüleme işlemlerinden diğer bankalar tarafından alınan ücretler iade edilecektir.
  • KAYNAK

Tech News Turk {Tech News Turk}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir