Android 2 views 0

General Mobile GM 21 tanıtım tarihi açıklandı!

Yerli üretici denildiğinde akıllı telefonları ile ülkemizde ilk akla gelen markalardan birisi olan General Mobile uzun süredir devam eden sessizliğini bozdu. Sürpriz bir lansman duyurusu ile GM 21 serisi akıllı telefonlarını ve yeni kablosuz kulaklığı GM Pods 2 Pro‘yu tanıtacağını açıkladı. Sürpriz olan lansman tarihi, zira cihaz geçtiğimiz günlerde ortaya çıktı ve bazı özellikler gün yüzüne serildi.

General Mobile GM 20 tanıtıldı; özellikleri ve fiyatı!

GM 21 serisi ve GM Pods 2 geliyor!

GM 21, GM 21 Pro ve GM 21 Plus olmak üzere üç farklı akıllı telefon modeli karşımıza çıkacak. Kulaklık tarafında ise GM Pods 2 ve GM Pods 2 Pro olmak üzere iki farklı model kullanıcıların beğenisine sunulacak. Ancak tanıtım konusunda farklı bir strateji izlemeye karar veren General Mobile ürünleri bir gün içerisinde tanıtmayacak.

Tanıtım Tarihi ve Saati Model
24 Mayıs Pazartesi – Saat 12:21 GM 21 Pro – GM Pods 2 Pro
25 Mayıs Salı – Saat 12:21 GM 21 Plus – GM Pods 2
26 Mayıs Çarşamba – Saat 12:21 GM 21

 

24 Mayıs Pazartesi günü 12:21’de başlayacak olan etkinlik, General Mobile’ın resmi sosyal medya hesaplarından ve internet sitesinden takip edilebilecek. Tanıtımdan hemen sonra ürünler için ön sipariş süreci başlayacak.

Sızdırılan bilgilere göre GM 21 gücünü Unisoc Spreadtrum SC9863‘den alacak. GM 21 Plus’da MediaTek Helio G35, GM 21 Pro’da ise MediaTek Helio G90T işlemcinin yer alması bekleniyor. Standart modelin yani GM 21’in 6.5 inç büyüklüğünde ekranla kullanıcıların karşısına çıkması beklenirken, diğer modellerin ekran boyutları şu anda bilinmezliğini koruyor.

Kaynak için tıklayın 

Tech News Turk {Tech News Turk}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir