Oyun 2 views 0

PlayStation 5’in özel kulaklığı Pulse 3D’nin yeni rengi tanıtıldı: Gece Yarısı Siyahı

PlayStation 5 ile birlikte çıkışını yapmış olan özel kulaklık Pulse 3D’nin yeni rengi Gece Yarısı Siyahı tanıtıldı. Önümüzdeki ay satışa çıkacak.

Yeni nesil konsolların çıkması ile birlikte her iki şirket de yeni konsol aksesuarlarını piyasaya sürdü. PlayStation 5 için üretilen Pulse 3D isimli kablosuz kulaklık da olumlu yorumlar alan aksesuarlarından biriydi. Elbette kulaklık PS5’in ve kontrolcünün ana rengi gibi beyazdı. Ancak siyah kontrolcünün ardından bu renk değişimi kulaklığa da geldi.

Geçtiğimiz için Pulse 3D kulaklığı için yeni bir renk seçeneği tanıtıldı. Midnight Black ya da Türkçesi ile Gece Yarısı Siyahı. Bu yeni renge sahip olan modelin yalnızca rengi farklı olacak, özellikler ve tasarım olarak aynı kalacak. Daha önce çıkan aynı isimli DualSense kontrolcü ile aynı renge sahip olduğunu da belirtelim.

Pulse 3D Gece Yarısı Siyahı, Ekim 2021’de satışa çıkacak ancak tam tarih ve fiyat açıklanmadı. Fiyatı büyük ihtimalle orijinalle aynı olur. Onun fiyatı da 1099 TL. Kulaklık ve kontrolcü için siyah rengin çıkması, oyuncuların istediği siyah PS5 ihtimalini de arttırıyor. İlerleyen süreçte aynı renge sahip bir de PlayStation 5 görebiliriz.

Kaynak

Tech News Turk {Tech News Turk}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir