Teknoloji 0 views 0

Teknolojinin yeni harikası: Grundig Immensa UHD+ TV

Zarif ve metal tasarımıyla öne çıkan Grundig Immensa UHD+ TV, dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından biri olan German Design Awards’ta ödüle layık görüldü. Yeni UHD+ TV, yüksek kaliteye sahip çerçevesiz tasarımı, metal standı ve arka paneli sayesinde şık evlerin bir parçası olmaya aday.

Üründeki UHD+ teknolojisi görüntü kalitesini zirveye taşıyarak daha yoğun renkler ve daha zengin kontrastlarla TV izleme deneyiminde yeni bir çağ başlatıyor. Wide Color Gamut teknolojisi insan gözünün gördüklerine en yakın renkleri sunmaya yardımcı oluyor. HDR teknolojisi ise en parlak beyazlar ile en koyu siyahlar arasındaki kontrastı artırarak insan gözünün normalde algılayabileceği gerçekliğin bir adım ötesine geçerek daha ‘gerçekçi’ görüntü kalitesi sunuyor. Micro Dimming özelliği ise tüm ekranı 600 eşit parçaya bölerek kontrol edilmesini ve kontrastın iyileşmesini sağlıyor. Böylece ortaya daha keskin görüntüler çıkıyor.

Immensa TV, içinde 2 mid 1 woofer ve tweeter hoparlörlerin bulunduğu özel ses kutusu tasarımına sahip üç yönlü stereo ses sistemiyle de dikkat çekiyor. Bu sistem, ses frekanslarını ayrıştırarak sesi 3 yönlü yansıtan hoparlörler aracılığıyla dağıtmaya yarıyor. Üründe ayrıca DTS 2.0 + Digital Out + DTS Studio Sound teknolojisi bulunuyor. Hoparlörler yüksek performansları ve özel yerleşimleri sayesinde kusursuz ses deneyimini en doğal ve gerçekçi haliyle sunuyor.

{admin}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir