Teknoloji 3 views 0

Z Kuşağı teknolojiden neler bekliyor?

Araştırmalar dijital yerliler olarak isimlendirilen Z Kuşağı üyelerinin teknolojiye oldukça ilgili olduğunu gösteriyor. Doğdukları günden itibaren dijital teknolojilerle temas eden Z Kuşağı, teknoloji ürünlerine yaptıkları yatırımlarla dikkat çekiyor. Peki Z Kuşağı teknolojiden neler bekliyor? SteelSeries Ülke Müdürü İlkay Tepe konuyla ilgili görüşlerini aktardı.

Son dönemde teknoloji alanında yaşanan gelişmeler, teknolojilerin sosyal hayattaki yerinin giderek genişlemesine sebep oluyor. Alandaki ürünlere duyulan ilgi günden güne artarken, özellikle Z Kuşağı üyelerinin günlük aktivitelerinde farklı teknolojik ekipmanları sıklıkla kullandığı görülüyor. Peki teknolojiye yaptıkları yatırımlarla öne çıkan Z Kuşağı teknolojiden neler bekliyor? SteelSeries Ülke Müdürü İlkay Tepe, konuya ilişkin görüşlerini ekosistemle paylaştı.

Son yüzyılda, teknoloji alanında yaşanan gelişmelerle birlikte ivme yakalayan birçok sektör bulunuyor. Oyun ekosistemi de teknolojiyle doğrudan ilişki içerisinde olması sebebiyle her geçen gün büyümeye devam ediyor. Böylesi bir dönemde özellikle Z Kuşağı yeni teknolojilerle üretilen oyun ekipmanlarını ilgiyle takip ediyor. Bu sebeple Z Kuşağı’nın beklentilerini anlamak birçok şirket tarafından oldukça önemli görülüyor. Z Kuşağı, teknoloji ürünlerinin kişiselleştirilebilir olmasını beklemenin yanı sıra dayanıklılık unsurlarına ve ergonomik yapıya büyük önem veriyor.

Z Kuşağı teknolojik ekipmanların kişiselleştirilebilir olmasını bekliyor
Oyun dünyasında farklı teknolojiler kullanılarak üretilmiş çeşitli ekipmanlar bulunuyor. Oyunseverler, ekipman seçimlerinde birçok faktörü göz önünde bulunduruyor. Bu faktörler arasında kişiselleştirilebilir olma, dayanıklılık ve ergonomik yapı gibi özellikler yer alıyor. Özellikle Z Kuşağı teknoloji ürünlerinin kişiselleştirilebilir olmasına büyük önem gösteriyor. Oyuncuların kendi ekipmanlarını uzun süreler boyunca kullandığı düşünüldüğünde, kişiselleştirilebilir ürünler daha eğlenceli bir deneyim imkânı sunuyor. Bu noktada en çok tercih edilen ürünlerimizin arasında OmniPoint ayarlanabilir mekanik tuşlar sebebiyle Apex Pro model klavyelerin olduğu söylenebilir.

Apex Pro model klavye, kişiselleştirilebilir özellikleriyle önemli bir alternatif sunuyor. Kullanıcılar sipariş verdikleri Apex Pro ile OmniPoint ayarlanabilir mekanik tuşların sağladığı çeşitli ayrıcalıklardan faydalanma imkânı yakalıyor. Klavyedeki tüm tuşlar kullanıcıların istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda ayarlanabiliyor. Oyun esnasında yoğun rekabet edenler veya Twitch sohbetinde yazışanlar klavyelerini kendi talepleri doğrultusunda kişiselleştirebiliyor. Ayrıca kullanıcılar tuş hassasiyetini ayarlayarak anlık reaksiyonların önem kazandığı oyunlarda büyük avantaj sağlıyor. Bu sayede kendi beğenilerine uygun bir klavye kullanma fırsatı yakalayan oyunseverler, oyun deneyimlerini daha eğlenceli bir hale getiriyor. Z Kuşağı, içerisinde kendinden bir parça bulduğu ürünlere, hizmetlere veya deneyimlere oldukça değer veriyor.

Z Kuşağı’nın dayanıklılık konusunda kaliteli ürünlere yöneldiği gözlemleniyor. Bu noktada, Aerox 5 kablosuz modeli hafif mouse sevenler için güzel bir tercih olabilir. Model, AquaBarrier teknolojisi ile suya, toza ve kire dayanıklı yapısıyla rahat hareket etme olanağı tanıyor. Hız ve hassasiyet noktasında da oyunculara çeşitli kolaylıklar sağlayan mouse, tempolu oyunları sevenler için iyi bir alternatif oluşturuyor. Öte yandan Rival 5 modeli de mouse’unu kişiselleştirmek isteyenlere önemli opsiyonlar sunuyor. Model, dokuz farklı programlanabilir düğmesiyle özelleştirilmiş bir oyun deneyimi elde etme şansı veriyor.

KAYNAK

{admin}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir