Oyun 0 views 0

Rockstar Games, GTA 6’nın Tamamlandığını Düşündürten Bir İlan Yayınladı

Rockstar Games’in resmi internet sitesinde, yeni bir iş ilanı yayımlandı. Bu ilan, şirketin bir oyun için beta testi yapacak mühendisler aradığını belirtiyor. Yaşanan bu gelişme, uzun zamandır beklenen GTA 6’nın büyük çapta hazır olduğunu düşündürüyor.

Video oyun sektörünün en önemli isimlerinden bir tanesi olan Rockstar Games, uzunca bir süredir oyun severlerin takibinde. Şirketin, oyun dünyasının en popüler yapımlarından olan GTA serisinin yeni üyesini tanıtması bekleniyor. Rockstar Games ise bugüne dek konuyla ilgili hiçbir açıklama yapmadı ve bu durum, oyun severlerin yaklaşmakta olduğu düşünülen GTA 6 ile ilgili kendi araştırmalarını yapmasına neden oldu.

Bugüne kadar sizlerle, onlarca GTA 6 haberi paylaştık. Bu haberlerin çok büyük bir çoğunluğu, iddialardan ve Rockstar Games ile ilişkisi bulunan üçüncü şahısların açıklamalarından oluşuyordu. Şimdiyse GTA 6 ile ilgili olduğu düşünülen yeni bir gelişme yaşandı. Bu gelişmenin doğrudan Rockstar Games ile bağlantılı olması, GTA 6’yı bekleyen oyun severleri heyecanlandırdı.

Kaynak:https://www.webtekno.com/gta-6-test-asamasi-ilan-h86278.html

Tech News Turk {Tech News Turk}

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir